stemcoaching stemtraining uitspraakcoaching Carry de Clercq Antwerpen

Workshops

Adem & Stem organiseert op regelmatige basis workshops om je adem en stem juist te leren gebruiken. Heb je op de één of de andere manier last van je adem of van je stem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Enkele veelvoorkomende problemen die we je kunnen helpen aan te pakken zijn: 

 

  • hyperventilatie
  • angst bij het spreken
  • ademproblemen na covid
  • snel hees zijn bij het spreken

 

We gebruiken als leidraad het boek dat ademtherapeut Carry De Clercq heeft geschreven over de missing link tussen de adem en het spreken: De Ademrevolutie. Dit boek bespreekt hoe je rust kan vinden tijdens het spreken.

 

Lees hier meer over onze workshops.

 

In afwachting van de workshops, kan je het boek al bestellen bij ons of via de boekhandel en de oefeningen uit het boek thuis zelf doen. Bekijk zeker ook het instructiefilmpje voor het aanleren van de ademstemreflex. Kan je niet wachten? Boek dan een persoonlijke sessie via 03 231 0564.

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe data voor (online) workshops? Stuur dan een e-mail naar info@ademenstem.be. Het boek bestellen kan ook via e-mail. Veel lees- en oefenplezier!

workshop leerkrachten stemtraining

Workshops “De Ademrevolutie”

In deze stressvolle tijden ademen weinig mensen nog spontaan vanuit de buik. Na een les yoga, een wandeling in het bos of een se Lees meer