stemcoaching stemtraining uitspraakcoaching Carry de Clercq Antwerpen

Workshops

Adem & Stem organiseert op regelmatige basis workshops over ademen en spreken. Hier krijg je inzicht in hoe spreken werkt, en leer je hoe je rust kan ervaren tijdens het spreken door te leren je adem te beheersen. De adem is de sleutel tot rust in het lichaam! 

Rust ervaren tijdens het spreken heeft vele voordelen:

 

  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je komt over bij andere mensen zoals je wil overkomen.
  • Je kan meer met je stem.
  • Je vermijdt stemproblemen in de toekomst.

 

We organiseren ook Ademklasjes voor kinderen, zodat zij de basis van ademen en spreken ook onder de knie krijgen en dezelfde voordelen kunnen ervaren. 

 

We gebruiken als leidraad het boek dat ademtherapeut Carry De Clercq heeft geschreven over de missing link tussen de adem en het spreken: De Ademrevolutie. 

 

In afwachting van de workshops, kan je het boek al bestellen bij ons of via de boekhandel en de oefeningen uit het boek thuis zelf doen. Bekijk zeker ook het instructiefilmpje voor het aanleren van de ademstemreflex. Kan je niet wachten? Boek dan een persoonlijke sessie via 03 231 0564.

 

Leer meer hieronder over de workshops en de ademklasjes voor kinderen.

Ademklasjes voor kinderen

Baby’s gebruiken hun adem en hun stem van nature op de juiste manier. Zij hanteren automatisch de zogenaamde “ademstemreflex Lees meer
workshop leerkrachten stemtraining

Workshopreeks De Ademrevolutie: vind rust terwijl je spreekt en spreek als een professional

Heb je soms last van stemproblemen? Voel je je onzeker over de klank die uit je mond komt? Ben je soms buiten adem als je lang a Lees meer