Spreekyoga – Expert

30 november & 14 december

Deze workshop is bedoeld voor mensen die al minstens twee jaar individuele sessies hebben gevolgd bij Adem & Stem.

Het belangrijkste is nu om van alle technieken die zijn aangeleerd, echt een gewoonte te kunnen maken. “Nooit meer ademen” noemen we dat. Nooit meer bewust ademen alleszins. Omdat je het gewoon automatisch juist doet hoef je nooit meer op je ademhaling te letten. Dat is het uiteindelijke doel van deze workshop! Je kan deze workshop ook een aantal keer herhalen om tot een gewoontevorming te komen

Heb je het gevoel dat je de toch wat last hebt met de oefeningen? Dan kan je steeds om het even welk niveau herhalen. Je kan je inschrijven voor alle workshops via de knop onderaan deze pagina.

Praktische Gegevens

Data: Zaterdag 30/11/2019 en zaterdag 14/12/2019. Kies je datum!

Uren: Eén voormiddag van 09u30 – 12u30.

Locatie: de kantoren van Adem & Stem, Oudaan 22, 2000 Antwerpen

Prijs: 79 euro per persoon

InschrijvenSchrijf je in via de knop onderaan deze pagina.

De lesgeefster

CARRY DE CLERCQ staat sinds 1980 aan het hoofd van Adem en Stem (voordien Dienst Voor Adem- en Stemtraining). Deze praktijk leidt mensen op die aan hun stem en spraak hoge eisen stellen: leerkrachten, acteurs, zangers en iedereen die beroepshalve veel moet spreken. Adem en Stem begeleidt hen ook wanneer ze problemen hebben met hun stem of spraak (heesheid, keelpijn, …). Carry geeft sinds 1984 les aan de Hogeschool Artesis Plantijn, departement Drama en Woord (het Herman Teirlinckinstituut). Ze werkte ook 22 jaar voor de Fontys Hogeschool in Tilburg.

INSCHRIJVEN