Spreekyoga – Beginners Niveau 3

12 oktober & 02 november

Deze workshop is bedoeld voor mensen die al minstens één keer de workshop “Spreekyoga Beginners Niveau 1” èn de workshop “Spreekyoga Beginners Niveau 2” hebben gevolgd bij Carry De Clercq en meer ervaring willen opdoen met het aanleren van de adem-stemreflex.

In deze workshop “Spreekyoga Beginners Niveau 3” verdiepen we de kennis over de ademhaling en de stem, en hoe deze twee samenwerken. Op het gepaste niveau leren we nieuwe technieken aan zoals: keelspanning elimineren, volume maken, pittiger spreken, etc.

Heb je het gevoel dat je de oefeningen uit de workshop voor Beginners 1 of Beginners 2 nog niet onder de knie hebt? Dan kan je steeds een niveau herhalen. Je kan je inschrijven voor alle workshops via de knop onderaan deze pagina.

Resultaat van het natuurlijke gebruik van de adem-stem reflex

Als je als volwassene deze natuurlijke adem-stemreflex wakker maakt, zijn de gevolgen heel positief: minder stemklachten, rustiger ademen en dus meer rust in je leven, minder stress, je zelfzekerder voelen en meer aankunnen met je stem (bv. luider en met meer energie kunnen spreken).

Praktische Gegevens

Data: Zaterdag 12/10/2019 en zaterdag 02/11/2019. Kies je datum!

Uren: 09u30 – 13u30

Locatie: de kantoren van Adem & Stem, Oudaan 22, 2000 Antwerpen

Prijs: 79 euro per persoon

InschrijvenSchrijf je in via de knop onderaan deze pagina.

De lesgeefster

CARRY DE CLERCQ staat sinds 1980 aan het hoofd van Adem en Stem (voordien Dienst Voor Adem- en Stemtraining). Deze praktijk leidt mensen op die aan hun stem en spraak hoge eisen stellen: leerkrachten, acteurs, zangers en iedereen die beroepshalve veel moet spreken. Adem en Stem begeleidt hen ook wanneer ze problemen hebben met hun stem of spraak (heesheid, keelpijn, …). Carry geeft sinds 1984 les aan de Hogeschool Artesis Plantijn, departement Drama en Woord (het Herman Teirlinckinstituut). Ze werkte ook 22 jaar voor de Fontys Hogeschool in Tilburg.

INSCHRIJVEN